Privacy & Cookies

Hier geef ik je zo goed mogelijk inzicht in hoe ik omga met het verzamelen en verwerken van jouw persoonsgegevens. Hier kom ik mee in contact met jou als gebruiker van mijn website of als klant van mijn diensten. Sinds 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ofwel de privacywetgeving. Omdat ik mijn producten en diensten aanbied en daarvoor persoonsgegevens verzamel, ben ik verantwoordelijk voor een juiste verwerking daarvan en geef ik je graag inzicht in hoe ik dat doe. Hieronder laat ik je per dienst en situatie zien welke gegevens ik wanneer verzamel, hoe lang ik deze bewaar en met welke partijen ik deze zonodig deel. Laten we beginnen met mij. Ik zet zelf niet graag alles openbaar, omdat het niet nodig is en ik privacy wederzijds belangrijk vind. Onderstaande gegevens zijn het meest handig voor je om van mijn bedrijf te weten: Kunstemaeker Linda van de Vorst Weert KVK: 73036102 info@kunstemaeker.com Cookies Voor mijn website gebruik ik diverse cookies, namelijk functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone: • Functionele & analytische cookies: deze hebben een puur technische functie om mijn website goed te laten werken, deze te kunnen optimaliseren en jouw voorkeursinstellingen te onthouden. Het algemene bezoekersaantal wordt ook gemeten, zo zie ik hoeveel mensen er mijn website bezoeken. • Tracking cookies: deze heb je optioneel aangevinkt. Deze cookies houden je surfgedrag bij zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij je eerste bezoek aan mijn website heb ik je geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Eerder opgeslagen informatie (cookies) kun je zelf via de instellingen van je browser verwijderen. Gegevensverwerking per dienst Je gegevens verzamel ik niet zomaar, maar gericht om iedere dienst goed aan je te kunnen aanbieden. Ik bewaar je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de doelen waarvoor ik deze gebruik. Hoelang bepaalde gegevens worden bewaard is afhankelijk van de aard van de gegevens en waarvoor ik ze verwerk. Reactie blogpost Met het plaatsen van je reactie op een blogpost of een beoordeling van een workshop, ga je akkoord dat je naam en bericht wordt gepubliceerd op mijn website. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wil je je bericht laten verwijderen, neem dan contact op. Reacties die je achterlaat op een van mijn social media kanalen, worden overeenkomstig hun privacybeleid verwerkt. Illustraties Via e-mail ontvang ik je e-mailadres en benodigde gegevens zoals telefoonnummer en evt. adres, die je zelf actief deelt. Na betaling blijft je rekeningnummer 7 jaar in mijn bedrijfsadministratie. Gegevens blijven bewaard gedurende looptijd project en maximaal een half jaar daarna. Workshops & Online workshops / cursussen Bij aankoop van een workshop / cursus via mijn webshop heb ik je voornaam, achternaam en e-mailadres nodig voor de bestelling en factuur. Voor een factuur op (bedrijfs)naam en adres, verstrek je zelf actief deze gegevens. Je IP-adres en rekeningnummer worden ook opgeslagen. Aaankoopgegevens verwijder ik eens per half jaar. Live workshop: fotografie Tijdens de live workshops kunnen foto’s worden gemaakt t.b.v. website / social media. Hiervoor zal ik voorafgaand toestemming vragen. Muurtekeningen & Illustraties Wanneer je een prijsaanvraag via mijn website doet verzamel ik je naam, e-mailadres en woonplaats. Bij uitwerking van je aanvraag verwerk ik je factuuradres en adres locatie, telefoonnummer en rekeningnummer. Na levering van de muurtekening / illustratie bewaar ik je persoonsgegevens tot maximaal een half jaar daarna. Derde partijen Ik verkoop je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Persoonsgegevens minderjarigen Ik heb met mijn website en/of dienst niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of een wettelijk vertegenwoordiger. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarig kind, neem dan contact met me op via info@kunstemaeker.com dan verwijder ik deze informatie. Grondslagen Om je persoonsgegevens te mogen verwerken, beroep ik me formeel op de volgende rechtsgronden: Noodzakelijk voor uitvoering van de overeenkomst zoals je adres om een muurtekening te komen maken. Uitvoering van een wettelijke verplichting bewaarplicht van mijn administratie voor de belastingdienst voor 7 jaar Gerechtvaardigd belang om mijn bedrijf gerichter af te kunnen stemmen op jou als klant. Toestemming zoals wanneer ik je toestemming heb om creatieve inspiratie naar je te sturen Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, door mij over te laten dragen aan een ander / een organisatie, te corrigeren of permanent te laten verwijderen. Je toestemming voor gegevensverwerking door mij mag je rechtmatig intrekken. Wil je bezwaar maken, heb je vragen, klachten of twijfels bij de verwerking van je persoonsgegevens rondom kunstemaeker.com, dan kun je contact opnemen met info@kunstemaeker.com. Je hebt daarnaast het recht je klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl) Neem je contact op rondom bovenstaande verzoeken? Voeg dan een kopie toe van een geldig identiteitsbewijs, waarin je je pasfoto, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart maakt ter bescherming van je privacy. Je krijgt zo snel mogelijk, maar binnen vier weken een reactie op je verzoek. Laatst bijgewerkt: maart 2019